Meteen naar de inhoud
Home » ETF Database » VanEck Vectors iBoxx EUR Sovereign Diversified 1-10 UCITS ETF

VanEck Vectors iBoxx EUR Sovereign Diversified 1-10 UCITS ETF

Wil jij meer weten over de VanEck Vectors iBoxx EUR Sovereign Diversified 1-10 UCITS ETF met ISIN code: NL0009690254? Dan ben je bij ETFF op de juiste plek! Op ETFF staat alle informatie over ETFS zoals de VanEck Vectors iBoxx EUR Sovereign Diversified 1-10 UCITS ETF van VanEck.

NL0009690254 ETF informatie

De beleggingscategorie van deze ETF is Obligaties. Het gebruik van de dividend inkomsten van deze ETF zijn Dist. Deze ETF is te vinden op diverse exchanges onder de ticker: TGBT GY. De expense ratio of wel de lopende kosten factor van deze ETF zijn 0.15%. De valuta van deze ETF is in EUR en de onderliggende basisvaluta is EUR.

VanEck Vectors iBoxx EUR Sovereign Diversified 1-10 UCITS ETF kopen

De VanEck Vectors iBoxx EUR Sovereign Diversified 1-10 UCITS ETF is o.a. te koop via de XETRA beurs. Het is de missie van VanEck is om investeerders toekomstgerichte, intelligent ontworpen beleggingsstrategieën te bieden via trackers. De VanEck Vectors iBoxx EUR Sovereign Diversified 1-10 UCITS ETF is hier een voorbeeld van. Deze belegging is opgebouwd uit Obligaties en opgericht om te profiteren van gerichte marktkansen. Beleggen in deze ETF met ISIN code NL0009690254 brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is of je je inleg deels of zelfs helemaal verliest. De mate van risico verschilt per ETF.