Meteen naar de inhoud
Home » ETF Database » VanEck Vectors™ New China ESG UCITS ETF

VanEck Vectors™ New China ESG UCITS ETF

Wil jij meer weten over de VanEck Vectors™ New China ESG UCITS ETF met ISIN code: IE0000H445G8? Dan ben je bij ETFF op de juiste plek! Op ETFF staat alle informatie over ETFS zoals de VanEck Vectors™ New China ESG UCITS ETF van VanEck.

IE0000H445G8 ETF informatie

De beleggingscategorie van deze ETF is Thema. Het gebruik van de dividend inkomsten van deze ETF zijn Acc. Deze ETF is te vinden op diverse exchanges onder de ticker: CNIE GY. De expense ratio of wel de lopende kosten factor van deze ETF zijn 0.60%. De valuta van deze ETF is in EUR en de onderliggende basisvaluta is USD.

VanEck Vectors™ New China ESG UCITS ETF kopen

De VanEck Vectors™ New China ESG UCITS ETF is o.a. te koop via de XETRA beurs. Het is de missie van VanEck is om investeerders toekomstgerichte, intelligent ontworpen beleggingsstrategieën te bieden via trackers. De VanEck Vectors™ New China ESG UCITS ETF is hier een voorbeeld van. Deze belegging is opgebouwd uit Thema en opgericht om te profiteren van gerichte marktkansen. Beleggen in deze ETF met ISIN code IE0000H445G8 brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is of je je inleg deels of zelfs helemaal verliest. De mate van risico verschilt per ETF.

Tags: